Política de privacitat

La teva privadesa és important per a nosaltres. En aquesta declaració de privacitat t’expliquem quines dades personals recopilem dels usuaris i com les utilitzem. T’animo a llegir detingudament aquests termes abans de facilitar-nos les teves dades personals en aquesta web.

Els majors de tretze anys podran registrar-se a turismeconscient.cat com a usuaris sense el consentiment previ dels seus pares o tutors. En cap cas no es demanaran del menor d’edat dades relatives a la situació professional, econòmica o de la intimitat dels altres membres de la família, sense el seu consentiment.

Si ets menor de tretze anys, cal el consentiment dels teus pares o tutors per al tractament de les teves dades personals. Si has accedit a aquest lloc web sense avisar als teus pares no t’has de registrar com a usuari.

Ens hem esforçat a crear un espai segur i fiable, per això volem compartir els nostres principis respecte a la teva privacitat:

 • Mai sol·licitem informació personal a no ser que realment sigui necessària per a prestar-te els serveis que ens requereixis, donar resposta a les teves consultes o enviar-te el nostre newsletter. A més, apliquem el principi de minimització de dades, sol·licitant exclusivament les indispensables.
 • Mai compartim informació personal dels nostres usuaris amb ningú, excepte per complir amb la llei o en cas de que comptéssim amb la teva autorització expressa.
 • Mai utilitzarem les teves dades personals amb una finalitat diferent a l’expressada en aquesta política de privacitat.
La Política de Privacitat d’aquesta web podrà variar depenent de les exigències legislatives, per la qual cosa aconsellem que la visitis de forma periòdica.

El responsable d’aquest web, Antoni López, ha adequat aquesta web a les exigències de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i al Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril del 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Servicis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

Responsable del tractament de les teves dades personals

Identitat del responsable: Antoni López
Nom comercial: Turisme Conscient .cat
Adreça: Av. Hug Roger III, 19. 25570 – Ribera de Cardós (Lleida)
Correu electrònic: hola@turismeconscient.cat
Activitat: Consultoria, màrqueting i serveis turístics.

A efectes del previst al Reglament General de Protecció de Dades abans esmentat, les dades personals que m’enviïs a través dels formularis de la web rebran el tractament de dades de “Subscriptors de turismeconscient.cat” i “Clients de turismeconscient.cat”.

Per al tractament de les dades dels usuaris, apliquem totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes a la legislació vigent.

Principis que aplicarem a la teva informació personal

En el tractament de les teves dades personals aplicarem els principis següents, que s’ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades:

 • Principi de licitud, lleialtat i transparència: Sempre requerirem el teu consentiment per al tractament de les teves dades personals per a un o diversos fins específics que t’informaré prèviament amb absoluta transparència.
 • Principi de minimització de dades: Només sol·licitarem dades estrictament necessàries en relació amb les finalitats per a les quals les requereim. Els mínims possibles.
 • Principi de limitació del termini de conservació: Les dades seran mantingudes durant no més temps del necessari per als fins del tractament, en funció de la finalitat.
 • Principi d’integritat i confidencialitat: Les teves dades seran tractades de manera que es garanteixi una seguretat adequada i se’n garanteixi la confidencialitat.

Com obtenim les teves dades

 • Formularis de subscripció a la newsletter
 • Formularis de contacte a pàgines de serveis.
 • Compra de productes i serveis que s’ofereixen a la web.
 • Formulari de contacte general.
 • A través de correu electrònic als clients de serveis per a fer factures.
 • Formulari de comentaris a les pàgines.

Els teus drets quan ens facilites les teves dades

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a la present web estem tractant dades personals que li concerneixen, o no.

Les persones interessades tenen dret a:

 • Sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat.
 • Sol·licitar-ne la rectificació o supressió.
 • Sol·licitar la limitació del tractament.
 • Oposar-se al tractament.
 • Sol·licitar la portabilitat de les dades.

Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar-ne la supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins que van ser recollides. En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, que únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats es poden oposar al tractament de les seves dades. Antoni López Chivrall deixarà de tractar les dades, tret de motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions. També podran sol·licitar la portabilitat de les vostres dades.

Com a interessat, tens dret a rebre les dades personals que t’incumbeixen, que ens hagis facilitat i en un format estructurat, d’ús comú i lectura mecànica, així com a transmetre’ls a un altre responsable del tractament quan:

 • El tractament estigui basat en el consentiment
 • Les dades hagin estat facilitades per la persona interessada
 • El tractament s’efectuï per mitjans automatitzats

Els interessats també tenen dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant de l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que li concerneixen infringeix el Reglament.

Finalitats del tractament de les teves dades

Quan un usuari es connecta amb aquesta web, per exemple per comentar un post, enviar un correu al titular, subscriure’s o realitzar alguna contractació, està facilitant informació de caràcter personal de què és responsable Antoni López. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal, com ara la vostra adreça IP, nom, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon, i altra informació. Al facilitar aquesta informació, l’usuari dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per turismeconscient.cat, només com es descriu a l’Avís Legal i a la present Política de Privacitat.

A turismeconscient.cat hi ha diferents sistemes de captura d’informació personal i tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat següent per cada sistema de captura:

Formulari de contacte

Sol·licitem les dades personals de nom i e-mail per respondre als requeriments dels usuaris de turismeconscient.cat. Per exemple, podem utilitzar aquestes dades per respondre a la teva sol·licitud i donar resposta als dubtes, queixes, comentaris que puguis tenir relatives a la informació inclosa a la web, els serveis que es presten a través del web, el tractament de les teves dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos a la web, així com qualssevol altra consulta que puguis tenir i que no estiguin subjectes a les condicions de contractació. T’informo que les dades que ens facilites estaran ubicades als servidors de Mailchimp (proveïdor de Antoni López) fora de la UE, als EUA. Mailchimp està acollit a l’acord EU-US Privacy Shield, aprovat pel Comitè Europeu de Protecció de Dades.

Formulari de comentari

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recopilem les dades que es mostren al formulari de comentaris, així com l’adreça IP del visitant i la cadena d’agents d’usuari del navegador per ajudar a la detecció d’spam.

Una cadena anònima creada a partir de la teva adreça de correu electrònic (també anomenada hash) pot ser proporcionada al servei de Gravatar per veure si l’estàs usant. Després de l’aprovació dels teus comentaris, la imatge del teu perfil és visible per al públic en el context del teu comentari.

Formulari de subscripció a continguts

En aquest cas, sol·licitem les dades personals següents: Nom i Email per gestionar la llista de subscripcions, enviar butlletins, promocions i ofertes especials, facilitats per l’usuari al realitzar la subscripció. Dins la web hi ha diversos formularis per a activar la subscripció. Els butlletins electrònics o newsletter estan gestionats per Mailchimp. T’informo que les dades que ens facilites estaran ubicades als servidors de Mailchimp (proveïdor d’Antoni López Chivrall) fora de la UE, als EUA. Mailchimp està acollit a l’acord EU-US Privacy Shield, aprovat pel Comitè Europeu de Protecció de Dades.

Formulari de sol·licitud de serveis

L’usuari disposa de diferents formularis de sol·licitud de serveis i pressupostos, subjectes a les condicions de contractació especificades a turismeconscient.cat per a cada producte o servei, on se li requeriran dades de contacte i de pagament com: nom, cognoms, DNI, correu electrònic, telèfon, adreça completa, dades fiscals. Aquestes dades estaran ubicades als servidors de Google Drive.

Formulari de compra de productes (checkout)

Durant la compra de productes sol·licitem les dades personals següents: nom, cognoms, email, adreça postal, número de targeta de crèdit i data de caducitat.

Turismeconscient.cat no emmagatzema informació sobre la teva targeta de crèdit, només rep confirmació del pagament per part de PayPal i/o Stripe, que també emmagatzemen les dades necessàries per a processar la compra.

La finalitat de les dades sol·licitades és enviar el producte adquirit, proporcionar un servei postvenda, promocionar productes/serveis complementaris i/o elaborar la factura corresponent a petició de l’interessat.

Altres finalitats per a les quals tractem les teves dades personals

 • Per a garantir el compliment de les condicions d’ús i la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algoritmes que ajuden a aquesta web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
 • Per donar suport i millorar els serveis que ofereix aquesta web.
 • També es recullen altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant algunes cookies que es descarreguen a l’ordinador de l’usuari quan navega en aquesta web, que es detallen a la política de cookies.
 • Per gestionar les xarxes socials. Turismeconscient.cat pot tenir presència a xarxes socials. El tractament de les dades que es duguin a terme de les persones que es facin seguidores a les xarxes socials de les pàgines oficials de turismeconscient.cat es regirà per aquest apartat, així com per aquelles condicions d’ús, polítiques de privacitat i normatives d’accés que pertanyin a la xarxa social que sigui procedent en cada cas i acceptades prèviament per l’usuari d’Antoni López. Es tractaran les dades amb les finalitats d’administrar correctament la presència a la xarxa social, informant d’activitats, productes o serveis de turismeconscient.cat, així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permetin. En cap cas farem servir els perfils de seguidors en xarxes socials per enviar publicitat de manera individual.

Antoni López, no ven, no lloga ni cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar l’usuari, ni ho farà en el futur, a tercers sense el consentiment previ. Tot i això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals, requerint el consentiment als usuaris informant sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració. Sempre es realitzarà amb els estàndards de seguretat més estrictes.

Legitimació per al tractament de les dades

La base legal per al tractament de les vostres dades és el consentiment.

L’usuari de la web declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint-ne el tractament per part d’Antoni López en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privacitat.

Per contactar, comprar o fer comentaris en aquesta web, es requereix l’acord amb aquesta política de privacitat.

A qui es comunicaran les teves dades

Moltes eines que utilitzem per gestionar les teves dades són contractades per tercers.

Per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de l’activitat, turismeconscient.cat comparteix dades amb els prestadors següents sota les seves corresponents condicions de privacitat:

Google Analytics: un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware que té com a oficina principal el 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units (“Google”). Google Analytics utilitza “cookies”, que són arxius de text ubicats al vostre ordinador, per ajudar a turismeconscient.cat a analitzar l’ús que fan els usuaris de la web. La informació que genera la cookie sobre l’ús de turismeconscient.cat (incloent-hi la teva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google als servidors dels Estats Units.

Hosting: ACENS TECHNOLOGIES, SLU, amb domicili a Espanya. Emmagatzema les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de hosting a turismeconscient.cat. Més informació a www.hostalia.com

Plataforma web: Automattic Inc., amb domicili als Estats Units. Més informació a: https://es.wordpress.com/ (Automattic Inc.). Automattic Inc. tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de plataforma web de turismeconscient.cat

Email màrqueting: The Rocket Science Group LLC d/b/a, amb domicili als EUA. Més informació a: https://mailchimp.com/ (The Rocket Science Group LLC d/b/a). The Rocket Science Group LLC d/b/a tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de correu màrqueting electrònic a Antoni López.

Secret i seguretat de les dades

Antono López es compromet en l’ús i el tractament de les dades personals dels usuaris, respectant-ne la confidencialitat i a utilitzar-les d’acord amb la finalitat, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar-les i adaptar totes les mesures per evitar l’alteració, la pèrdua, el tractament o l’accés no autoritzat, de conformitat amb el que estableix la normativa vigent de protecció de dades.

Antoni López no pot garantir l’absoluta inexpugnabilitat de la xarxa Internet i, per tant, la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents per part de tercers.

Pel que fa a la confidencialitat del processament, Antoni López s’assegurarà que qualsevol persona que hi estigui autoritzada per processar les dades del client/usuari (inclòs el seu personal, col·laboradors i prestadors), estarà sota l’obligació apropiada de confidencialitat ( ja sigui un deure contractual o legal).

Quan es presenti algun incident de seguretat, en adonar-se’n el responsable del tractament, haurà de notificar al Client sense demores indegudes i haurà de proporcionar informació oportuna relacionada amb l’Incident de Seguretat tal com es conegui o quan el Client ho sol·liciti raonablement.

Exactitud i veracitat de les dades

L’usuari de la web serà l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que remeti a turismeconscient.cat, exonerant a Antoni López de qualsevol responsabilitat al respecte.

L’usuari accepta facilitar informació completa i correcta a través dels formularis existents a la web i/o a través dels correus electrònics que envieu. L’usuari garanteix i respon, en qualsevol cas, de l’exactitud, autenticitat i vigència de les dades proporcionades.

Correus comercials

D’acord amb la LSSICE, Antoni López no fa pràctiques de SPAM, per la qual cosa no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’usuari. A cadascun dels formularis ubicats a la web, tens la possibilitat de donar el teu consentiment exprés. De conformitat amb el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, turismeconscient.cat es compromet a no enviar comunicacions de caràcter comercial sense identificar-les degudament.

Acceptació i consentiment

L’usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint-ne el tractament per part d’Antoni López en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privacitat.

Revocabilitat

El consentiment prestat, tant per al tractament com per a la cessió de les dades dels interessats, és revocable en qualsevol moment comunicant-ho a Antoni López en els termes establerts en aquesta Política per a l’exercici dels drets ARCO. Aquesta revocació en cap cas no té caràcter retroactiu.

Canvis en la política de privacitat

Antoni López es reserva el dret a modificar aquesta política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, Antoni López anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb una antelació raonable a la seva posada en pràctica.