Serveis de Turisme Conscient

Turisme Conscient

Ajudem a establir un model turístic sostenible, al servei del territori, del medi ambient i de les persones

Oferim serveis orientats a facilitar el desenvolupament del Turisme Conscient en destins turístics i la seva implantació a establiments, negocis i activitats relacionades amb la prestació de serveis a turistes, grups organitzats i població local.

Difusió i divulgació del Turisme Conscient

El Turisme Conscient promou una pràctica turística molt beneficiosa per als turistes, per a les empreses del sector i per al medi ambient, però també molt profitosa per al territori, per a la seva economia en general i per a les persones que hi viuen.

Per tal que arribi a ser una realitat, tant a escala local com regional, és necessari conscienciar als empresaris i professionals del sector turístic traslladant-los els valors del Turisme Conscient, així com els avantatges i beneficis que la seva pràctica és capaç d’aportar al negoci turístic i al conjunt de l’economia local.

Els nostres serveis

  • Col·laboració en revistes, blocs i altres publicacions relacionades amb el turisme sostenible i les seves diverses modalitats.

  • Participació en xerrades i altres esdeveniments relacionats amb la comunicació dels beneficis del turisme conscient.

  • Divulgació i promoció de la pràctica del turisme conscient mitjançant les nostres pròpies plataformes digitals (llocs web i xarxes socials) i llocs web associats.

Solucions per a la planificació i desenvolupament del Turisme Conscient a les destinacions turístiques, a les empreses i als negocis turístics

La nostra activitat és una clara aposta per la dinamització econòmica local, el desenvolupament social i la sostenibilitat ambiental en base a l’evolució dels actuals models turístics cap a una nova realitat més productiva, més avantatjosa i més beneficiosa, tant per a les empreses i negocis del sector com també per al conjunt del territori i el seu entorn natural.

Oferim serveis de consultoria turística i d’assistència tècnica a entitats públiques, empreses i petits negocis per a la creació, desenvolupament i posada en valor del Turisme Conscient i els seus productes relacionats.

  • Plans i projectes de dinamització turística que permetin el desenvolupament del turisme local i regional aprofitant les avantatges i beneficis del turisme conscient.

  • Disseny i desenvolupament de productes turístics experiencials basats en el turisme conscient.

  • Gestió de la qualitat de serveis i establiments turístics que operen sota el model conscient.

  • Marketing turístic i disseny web per a incorporar el turisme conscient a la imatge, als productes i als serveis que ofereixen les empreses i negocis del sector turístic, gastronòmic i artesà.

Contacta amb nosaltres per a rebre més informació